Erna van Dijk, Geregistreerd Bedrijfsarts Utrecht


Erna van Dijk, Bedrijfsarts Utrecht

Bedrijfsarts Utrecht

Erna van Dijk is onze bedrijfsarts Utrecht. Erna van Dijk studeerde in 1998 af als arts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2006 behaalde zij haar registratie als bedrijfsarts.

Werkervaring Bedrijfsarts Utrecht

Na een paar jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben als arts assistent interne geneeskunde, is zij gaan werken in de sociale gezondheidszorg. Erna van Dijk heeft ervaring opgedaan als bedrijfsarts Utrecht bij verschillende bedrijven en sectoren. Zij heeft gewerkt als bedrijfsarts Utrecht e.o. in het bankwezen, de zorg, bij productiebedrijven en schoonmaakbedrijven. Tevens heeft zij werkzaamheden verricht bij het UWV en voor gemeenten in het kader van de WWB en medische ontheffing inburgeringsplicht. Sinds 2010 is zij als bedrijfsarts Utrecht aangesloten bij het netwerk van Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst.

Vrijetijdsbesteding Bedrijfsarts Utrecht

Onze Bedrijfsarts Utrecht houdt zich actief bezig met fondsenwerving voor de kankerbestrijding. Op 09 juni 2011 heeft zij meegedaan aan de Alpe d'HuZes. In totaal is er door alle deelnemers een recordbedrag van 20 miljoen euro opgebracht.

Ook in 2012 zal zij zich wederom hiervoor inzetten. Op 06 juni 2012 fietst zij opnieuw tegen kanker. Lees meer in ons nieuwsartikel.

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros