Een netwerk van bedrijfsartsen en arbo professionals


Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst is een netwerkorganisatie van bedrijfsartsen ondersteund door een team van andere arbo professionals en een administratief centrum als backoffice. Wij nemen als kleine arbodienst hierdoor een positie in op de markt tussen de grote landelijke arbodiensten en de freelance bedrijfsarts.

De grote landelijke arbodiensten zijn geen voorbeeld voor ons omdat de bedrijfsartsen in een hiërarchie werken met meerdere managers boven zich en gebonden zijn aan strakke regels, die door hun eigen organisatie worden opgelegd. Hierdoor is de bedrijfsarts vaak niet in staat om zich als centrale aanspreekpartner op te stellen. Bovendien heeft u heel vaak te maken met een niet gediplomeerde arbo-arts. De geregistreerde bedrijfsarts krijgt u vaak niet eens te zien of te spreken.

De freelance werkende bedrijfsarts daarentegen werkt vaak niet in een team, heeft geen administratieve ondersteuning en mist de andere arbo expertises. De bedrijfsartsen bij Mepros hebben de ondersteuning van een team, waardoor de kwaliteit van dienstverlening toeneemt. Bovendien kan zo een kosten efficiënte arbodienstverlening worden geboden.

Ons doel is om u van uitstekende service te voorzien als het gaat om arbodienstverlening en bedrijfsgezondheidszorg.

Wij bieden u hierbij een uitgebreide scala aan services, of het nu gaat om verzuimbegeleiding of één van onze vele keuringen.

Onze kleinschalige structuur is onze kracht, de contacten met onze klanten gaan rechtstreeks. Bij ons vindt u nog persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Daarnaast gaat onze service ongekend ver. Zo bieden wij PAGO's aan op bedrijfslocatie, zodat uw medewerkers zonder reistijd aan een PAGO keuring kunnen deelnemen.

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros