No Nonsense Arbodienst met uitstekende administratieve services

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst is een no nonsense arbodienst. Naast de eerste klas kwaliteit van onze bedrijfsartsen en andere arbo professionals bieden wij uitstekende administratieve services. Wij begrijpen de situatie van administratief tijdsverlies en dat uw bedrijf zich het beste concentreert op het primaire process, en de uitvoering van klantgerichte kernactiviteiten.

Daarom is het voor elk bedrijf belangrijk de administratieve taken zo efficient mogelijk uit te voeren. Dit geldt zeker ook voor de vrijwillige en verplichte aspecten van de gezondheidszorg in het bedrijf. Wij helpen u erbij deze administratie efficient en snel te maken.

Snelle Diagnose en Behandeling

In samenwerking met de huisarts maken wij als bedrijfsartsen gebruik van ons wettelijk vastgelegd verwijsrecht om zieke medewerkers direct door te verwijzen voor behandeling of diagnose bij arbeidsgebonden aandoeningen. Hierdoor komen wij sneller tot de diagnose en behandeling. Dit is een aspect van onze no nonsense arbodienst.

Administratieve Samenwerking

Wij werken direct met u samen in de administratieve verwerking van arbo en ziekte gegevens, of wij doen dit voor u. De administratieve samenwerking gebeurt online met behulp van ons online arbo en verzuim beheer systeem. Voor wederzijdse coördinatie heeft u alleen nog maar uw computer en een internet verbinding nodig. Natuurlijk blijven wij altijd in persoon en per telefoon direct bereikbaar! Maar dit stukje administratief netwerken spaart u enorm veel tijd. En het is tegelijkertijd zeer prijsgunstig. Dit is een ander onderdeel van onze no nonsense arbodienst.

Koppeling Verzekeringsgegevens

Waarom zou u tijd verliezen met aparte meldingen van elke ziek- en hersteldmelding bij uw ziekteverzuim verzekeraar? Kies dan meteen voor de aanpak van uw no nonsense arbodienst. Vergaande administratieve vereenvoudiging bieden wij door directe koppeling van verzuimgegevens aan de verzekeringen - indien u het wenst. Dit spaart u het grootste deel van administratie en communicatie met uw verzekering. Wij kunnen deze koppeling voor een vrij groot aantal verzekeringen maken (er zijn wel uitzonderingen). Onze lijst vindt u via de hier genoemde detail informatie.

Mepros bedrijfsartsen en arbo professionals denken met u mee.

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros