Verzuim Services en Verzuimbegeleiding

Personeelskosten en verzuim

Bij de meeste dienstverlenende ondernemingen bestaan de personeelskosten uit ca. 80% van de totale begroting van de onderneming. Hoge verzuimpercentages kunnen dan ook een forse kostenpost voor de organisatie betekenen. In verhouding tot de kosten van het verzuim, zijn de begeleidingskosten daar maar een hele kleine fractie van. Voorts is een goede begeleiding van enorme invloed op het verzuim. Het is dus van essentieel belang om te kiezen voor goede begeleiding.

Verzuimbegeleiding en kwaliteit

Mepros wil niet te veel vragen voor onze verzuimbegeleiding en vanzelfsprekend, wilt u als werkgever, niet te veel betalen hiervoor. Maar wij moeten het er wel voor kunnen doen, met een goede kwaliteit: Een kwaliteit waar zowel u als wij achter kunnen staan. Onze abonnementsvormen zijn hierop aangepast:

Bedrijven met een gemiddeld verzuim

Voor bedrijven met een gemiddeld verzuim raden wij een volledig abonnement aan. De kosten voor de verzuimbegeleiding blijven altijd gelijk. U heeft de zekerheid dat er altijd een plafond zit aan de kosten van de begeleiding.

MKB bedrijven met een relatief laag verzuim

Voor MKB bedrijven met een laag verzuim hebben wij een verzuimvolume abonnement. Dit raden wij ook aan. Dit abonnement houdt in dat de prijs van uw pakket wordt berekend aan de hand van het volume van uw verzuim. Wij voeren hiervoor de begeleiding voor u uit, waarbij alle spreekuren en overleg zijn inbegrepen. Alleen voor de aanvullende diensten zoals de formulieren voor het UWV en controles aan huis door een rapporteur worden bovenop de abonnementskosten in rekening gebracht.

Grotere bedrijven die veel zelf willen doen

Voor grotere bedrijven die hun verzuimbegeleiding in eigen handen willen en kúnnen hebben, raden wij een maatwerk abonnement aan. Dit abonnement houdt in dat de bedrijven hun verzuim rapporteren aan Mepros door middel van ons online verzuim management systeem. De onderlinge communicatie loopt via dit systeem, wij kijken met u mee bij uw acties bij de verzuimbegeleiding en u kunt ons direct aansturen. De werkgever heeft hierbij in principe alles zelf in de hand. Wij leveren altijd de wettelijk verplichte services voor elk bedrijf, zodat de verzuimbegeleiding altijd klopt. Dit maatwerk abonnement is dus erg handig voor grote bedrijven die veel zelf willen doen, maar toch goede adviezen en services willen hebben.

Verzuim Verrichtingen

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst biedt u een groot aantal verschillende abonnementen; hieruit kunt kiezen welke abonnementsvorm het beste bij uw organisatie past. Wij adviseren u graag omtrent de abonnementsvorm die het beste past bij uw verzuim. Voor een overzicht van onze tarieven kunt u hier klikken op onze tariefbijlage 2014. Voor een volledige uitleg over onze services verwijzen wij graag naar onze map  "Dienstverlening, Werkwijze, Voorwaarden en Tarieven 2014". Voor grote bedrijven bieden wij ook Maatwerk op bedrijfslocatie afspraken als u graag een bedrijfsarts of andere expertise op locatie wit hebben en dit in dagdelen of dagen wit afnemen. Onze abonnementen zijn ook voorzien van verzuim specifieke diensten zoals huisbezoeken en case management.

Verdere details over onze services in de verzuimbegeleiding vindt u hier:

Aansluitvormen Verzuimbegeleiding:

Aanvullende Services:

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros