Sourena Shirzad, Geregistreerd Bedrijfsarts Amsterdam


Sourena Shirzad, Geregistreerd
Bedrijfsarts Amsterdam

Bedrijfsarts Amsterdam

Onze bedrijfsarts Amsterdam is Sourena Shirzad. Hij is afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Amsterdam in 1994. Op 07-12-2006 voltooide hij de specialisatie arbeids- en bedrijfsgeneeskunde aan de NSPOH Amsterdam.

Werkervaring Bedrijfsarts Amsterdam

Hij heeft gedurende enkele jaren gewerkt als arts in diverse ziekenhuizen en bij defensie. Sourena heeft meerdere jaren ervaring in neurologie , neurochirurgie en revalidatie geneeskunde. Hij heeft van 2002 tot 2011 gewerkt bij Arbo-Unie. Sinds 2006 is hij geregistreerd als bedrijfsarts Amsterdam en heeft in deze functie ervaring opgedaan in diverse landelijke- en MKB bedrijven in Transport en Logistiek, Industrie en Zakelijke dienstverlening. Daarnaast heeft Sourena als bedrijfsarts Amsterdam ervaring in diverse verplichte- en periodieke keuringen in bovengenoemde sectoren. Hij neemt ook Bodemsaneringskeuringen (CROW A,B,C) en Arbouw keuringen af inclusief fietsergometrie.
Sinds begin 2012 werkt hij als bedrijfsarts Amsterdam voor Mepros. Hij verzorgt diverse bedrijven en en werkt ook in opdracht voor het UWV.

Hobbies Bedrijfsarts Amsterdam

In zijn vrije tijd doet hij aan competitie Handboogschieten, Rotsklimmen en Alpien klimmen, squashen en hardlopen.

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros