Pieter Roeloffs, Geregistreerd Bedrijfsarts Rotterdam


Dhr. Pieter Roeloffs
Bedrijfsarts Rotterdam

Bedrijfsarts Rotterdam

Onze bedrijfsarts Rotterdam is Pieter Roeloffs. Hij is geregistreerd bedrijfsarts sinds 1994 en werkt sinds de oprichting in 2003 voor Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst.

Hij studeerde in 1988 af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, werkte aanvankelijk voor de farmaceutische industrie als product manager. Hij behaalde in 1992 zijn Master in Business Administration (MBA). In 1997 rondde hij zijn 4 jarige specialisatie tot bedrijfsarts af.

Werkervaring Bedrijfsarts Rotterdam

Zijn werkervaring in de bedrijfsgezondheidszorg begon in 1989 als waarnemend bedrijfsarts voor diverse organisaties zoals PTT Post, Telecom, Psychiatrisch Centrum Bloemendaal en andere organisaties. Hierna werkte hij als Bedrijfsarts Breda bij Dienst Bedrijfsgezondheidszorg GGD Stads Gewest Breda en als Bedrijfsarts Rotterdam bij de Regionale Bedrijfsgezondheidsdienst (RGBD) Rotterdam.

Als Bedrijfsarts Breda heeft veel ervaring opgedaan voor dienstverlenende bedrijven zoals de sociale werkvoorziening, de Gemeentelijke Sociale Dienst en Dienst Welzijn van de Gemeente Breda, de Kamer van Koophandel en de Provinciale Noordbrabantse Energie Maatschappij (PNEM). Als Bedrijfsarts Rotterdam heeft hij bedrijven verzorgt als Servisair op Luchthaven Zestienhoven, Albert Heijn, de Sociale Werkvoorziening IJssel en Lek, de Gemeente's Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en diverse regionale zorg- en verzorgingsinstellingen. In 2001 werkte hij als zelfstandige bedrijfsarts ten behoeve van grote landelijke arbodiensten waar hij verdere ervaring verwierf in de slagers- en bakkersbranche, de luchtvaartbranche, en het midden- en kleinbedrijf.

Sinds 2003 werkt hij as Bedrijfsarts Rotterdam voor Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst. Op dit moment werkt hij vooral voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf en de logistieke sector.

Hobbies Bedrijfsarts Rotterdam

Naast zijn werk als bedrijfsarts houdt hij van hardlopen, fitness, zwemmen en koken.

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros