PAGO op Bedrijfslocatie

PAGO kost de werkgever arbeidsverzuim

De belangstelling voor het Periodieke ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO) is de afgelopen jaren verminderd. Hiervoor zijn waarschijnlijk twee redenen aan te geven. De eerste is dat veel bedrijven het de afgelopen jaren economisch moeilijker hebben gekregen. De andere reden heeft te maken met het arbeidsverzuim dat de PAGO's met zich mee brengen. Medewerkers die in werktijd naar de keuring gaan zijn met reistijd toch al snel een paar uur van de werktijd kwijt.

Voorkomen van arbeidsverzuim

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst gespecialiseerd in het aanbieden van PAGO's op bedrijfslocatie. Als bij uw bedrijf geschikte ruimte aanwezig is en het gaat om meerdere keuringen, die op een aantal dagen of dagdelen te plannen zijn, dan kunnen wij hiervoor naar uw bedrijfslocatie komen. Wij hebben de mobiele apparatuur om PAGO keuringen ter plaatse te kunnen uitvoeren. Hiermee kunt u arbeidsverzuim van uw medewerkers tijdens de PAGO voorkomen. Onze PAGO's kunnen worden uitgevoerd door een team met bedrijfsarts, bedrijfsartsassistente en bedrijfsfysiotherapeut.

Tip: PAGO voor bedrijven met kantoormedewerkers

Combineer de PAGO's met enkele minuten advies over houdings- en bewegingsapparaat door onze bedrijfsfysiotherapeut. Goede zithouding op kantoor is zo belangrijk. Als hij toch al ter plekke is kan hij in een korte tijd efficiënt advies over de werkplek instelling geven. Voor een "appel en een ei" kunt u veel gezondheidsschade voorkomen.

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst BV - Geregistreerde Bedrijfsartsen en Arbo Professionals
Telefoon: 085 - 877 1320, Telefax: 085 - 877 1357, Email: » info(at)mepros.nl
Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel
Copyright © Mepros