CBR Rijbewijskeuring

 

Kan ik bij Mepros terecht voor een CBR Rijbewijskeuring?

Ja.  Natuurlijk kunt u bij Mepros terecht voor een CBR Rijbewijskeuring. Mepros beschikt over de bevoegdheid om rijbewijskeuringen via het on-line portaal van het CBR te verwerken. Er gaat dus geen tijd meer verloren met de post.

Mijn CBR rijbewijskeuring is bijna verlopen. Wat is de snelste procedure?

De snelste manier van werken is om de gezondheidsvragenlijst in het portaal van het CBR in te vullen. Dat werkt als volgt:

U logt hiervoor bij www.cbr.nl in met uw DigID. U doorloopt de vragen en komt uit bij de gezondheidsvragenlijst. Indien gevraagd, kunt u het beste aangeven dat u de keuring online verwerkt wilt hebben. Van het CBR krijgt u vervolgens een of meerdere ZD codes toegestuurd. Deze ZD codes heeft u nodig om de keuring bij ons te laten uitvoeren.

 

U maakt een afspraak bij ons. U heeft de brief of mail met de ZD codes bij u. Deze laat u bij ons zien. Wij kunnen ook in het CBR portaal inloggen. Alleen met uw ZD codes kunnen wij in uw dossier, de relevante vragen beantwoorden en het medisch onderzoek uitvoeren dat het CBR van ons wenst. Dat werkt erg snel omdat ook wij dan online de documenten kunnen invullen. Er hoeft dan niets meer per post te worden verstuurd.

 

Lees ook informatie van de werknemer over de CBR Rijbewijskeuring.