Onze offshore keuring emergency reponse team (ERT)

Offshore keuring emergency response: veilig in noodsituaties

Leden van het Emergency Response Team (ERT) moeten over een zeer goede gezondheid en conditie beschikken. In een noodsituatie offshore moeten zij in staat zijn om in te grijpen, diverse noodmaatregelen uit te kunnen voeren en anderen te helpen bij een noodevacuatie.

Veelgestelde vragen over de offshore keuring ERT

  • Wat is de inhoud van de Offshorekeuring ERT? De inhoud van ERT Offshorekeuring is identiek aan de inhoud voor de Standaard Offshorekeuring, terwijl de richtlijnen voor individuele keuringspunten uiteraard strenger zijn dan voor de standaard offshorekeuring.
  • Hoe lang duurt de keuring? Een offshore keuring duurt ongeveer 1,5 uur.
  • Wat moet ik voor de keuring meenemen? U moet voor de Offshorekeuring ERT hetzelfde meenemen als voor de Standaard Offshorekeuring.
  • Wat is de geldigheid van de keuring? De geldigheid van de Offshorekeuring ERT is twee jaar.
  • Waar wordt de keuring uitgevoerd? De Offshorekeuring – ERT wordt uitgevoerd op onze keuringslocaties bij Rotterdam in Capelle aan den IJssel en binnenkort in Breda. De keuringen in Breda verlopen op dit moment nog via onze partnerorganisatie.
  • Wat is het tarief van de Offshorekeuring – ERT?
Tarief Offshorekeuring Emergency Response Team (ERT)€ 276,80 (2022)

Bedrijven die bij ons zijn aangesloten komen in aanmerking voor een 5% korting op deze tarieven. Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw. Deze keuringen zijn btw-plichtig.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl