Den Haag – Locaties

De band met Den Haag is groot. Veel van onze collega's komen uit Den Haag, onder wie enkele bedrijfsartsen. Het is dan ook niet gek dat Mepros Arbo een spreekuurlocatie heeft in Den Haag. Eerst kwamen de meeste klanten naar Rotterdam om onze arbo professionals te spreken. Naarmate de Haagse markt belangrijker is geworden voor ons, en wij meer collega's uit Den Haag kregen, was het openen van een spreekuurlocatie hier een logische vervolgstap.

De activiteiten

In Den Haag voeren wij verzuimbegeleiding uit, eventueel met casemanagement. Voor grote groepen die tenminste 7 keuringen wensen kunnen wij keuringen op deze locatie verzorgen. Mepros voert onder andere asbest-, bodemsanering-, offshore-, taxi- en CBR- (70+) keuringen uit. Voor meer informatie kunt u kijken bij Keuringen. Er zijn mogelijkheden tot het uitvoeren van medische keuringen. Voor het inplannen van medische keuringen, kunt u altijd contact opnemen met ons via contact.

De vestiging

Onze Haagse locatie bevindt zich in het centrum van Den Haag. In het zakendistrict Beatrixkwartier. Tot onze buren horen onder andere TNT, Siemens, ING en Shell. Toch is deze locatie niet alleen gekozen voor haar prachtige entourage, maar voornamelijk voor de uitstekende bereikbaarheid. Wij weten dat Hagenaren (of Hagenezen) graag met het openbaar vervoer komen. Wat dat betreft hebben jullie het getroffen in het Beatrixkwartier: er is een halte op 2 minuten loopafstand.

Met de trein of de bus
Van Centraal Station Den Haag kunt u buslijnen 22 (richting Leidschendam), 45 (r. Leiden), 131 (r. Pijnacker) nemen. De halte die zich het dichtst bij Jan Pietersz. Coenstraat bevindt is Prinses Marijkestraat. Van de halte Prinses Marijkestraat naar het Equinox gebouw is het twee minuten lopen.

Met de auto
Als u vanuit richting Amsterdam (A4), Utrecht (A12) of Rotterdam (13) komt aanrijden: Via Prins Claus Plein, volg de richting Den Haag, dit brengt u op de Utrechtse Baan (A12). Neem afslag #3 Den Haag Bezuidenhout-Mariahoeve. Sla rechtsaf bij de verkeerslichten. U bent nu op de Schenkkade. Sla bij het eerste verkeerslicht linksaf naar de Prinses Beatrixlaan. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor, neem daarna (na het kruispunt) de eerste weg links. Ons gebouw bevindt zich aan de rechter zijde. U kunt (betaald) parkeren in de wijk.

Adres: Jan Pieterszoon Coenstraat 7  2595 WP Den Haag

Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595WP Den Haag

Verzuim


KeuringenOfferte aanvragen? Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op