Locatie Rotterdam

In Rotterdam is Mepros in 2003 begonnen. Deze Rotterdamse vestiging is anno 2016 haar hoofdvestiging. Inmiddels is het kantoor aan de Goudsesingel ingewisseld voor een kantoor op het bedrijventerrein het Rivium, wat officieel in Capelle aan den IJssel ligt. De belangrijkste reden voor de keuze van deze specifieke locatie is de uitmuntende bereikbaarheid. Zowel met de auto is de vestiging goed te bereiken, maar ook per openbaar vervoer is het goed te doen.

De activiteiten

In Rotterdam voert Mepros verzuimbegeleiding uit, waarbij onze medewerkers ook gespecialiseerd zijn in casemanagement. Hierbij is aansturing van onze Rotterdamse bedrijfsartsen cruciaal. Ons Keuringsinstituut is tevens in Rotterdam gevestigd. Alle keuringen die bij Keuringen aangeven uit te voeren, worden ook uitgevoerd in Rotterdam. Voor het inplannen van medische keuringen, kunt u altijd contact opnemen met ons via contact.

De vestiging

Onze Rotterdamse vestiging bevindt zich op het bedrijventerrein het Rivium. In dit zakendistrict is alles gedaan aan de bereikbaarheid. Zo is er een onbemande people mover (shuttle) aanwezig, die rijdt vanaf Metrostation Kralingse Zoom. In een paar minuten bent u op het terrein waar onder andere PwC, Sodexo en de Technische Unie vestigingen hebben. Met de trein of de bus Vanaf Metrostation Kralingse Zoom moet u naar beneden gaan richting de shuttle. 9292ov.nl geeft aan dat dit een buslijn is, maar zoals gezegd is het geen conventionele bus. Let hier dan ook even op. Met de shuttle is het een paar minuutjes rijden, waarbij u uitstapt bij de Rivium 2e straat. Deze loopt u in Oostelijke richting uit, totdat u aan de rechterzijde een terrein ziet. Hier op de tweede verdieping is Mepros' hoofdlocatie. Met de auto De vestiging is goed bereikbaar met de auto. De vestiging ligt op 1 minuut rijden van de snelweg. Voor de gehele Rotterdam-Rijnmond regio is de locatie van het Rivium zeer goed bereikbaar. In de omgeving is er gratis parkeren. Ook heeft Mepros 12 bezoekersparkeerplaatsen. Lichamelijk beperkten Er is zowel een trap als een lift aanwezig in het pand. Wij stimuleren mensen om met de trap te gaan, maar mocht u de lift willen gebruiken, kunt u dit bij de ingang via de Intercom aangeven. Dan zullen onze collega's u tegemoet komen en ophalen met de lift. Onze locatie is verder geheel toegankelijk voor mensen met lichamelijke (loop-)beperkingen. Zo is onder andere gelet op extra brede gangen en deurdoorgangen, die rolstoel-geschikt zijn. Adres: Rivium Oostlaan 49, 2909 LL Capelle aan den IJssel

Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595WP Den Haag

Verzuim


KeuringenOfferte aanvragen? Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op