Locatie Rotterdam

In Rotterdam is Mepros in 2003 begonnen en hier is nog steeds onze hoofdvestiging! In Rotterdam voeren we alle typen dienstverlening uit, zoals medische keuringen, verzuimbegeleiding en preventieve services.

De vestiging

In Rotterdam voert Mepros verzuimbegeleiding uit, waarbij onze medewerkers ook gespecialiseerd zijn in casemanagement. Hierbij is aansturing van onze Rotterdamse bedrijfsartsen cruciaal. Ons Keuringsinstituut is tevens in Rotterdam gevestigd. Alle keuringen die bij Keuringen aangeven uit te voeren, worden ook uitgevoerd in Rotterdam. Voor het inplannen van medische keuringen, kunt u altijd contact opnemen met ons via contact.

De vestiging

Onze Rotterdamse vestiging bevindt zich in het Verzamelgebouw Zuid, op de Strevelsweg 700-213. In dit gebouw zijn veel medische dienstverleners, waaronder een afdeling van het Ikazia Ziekenhuis. Onze locatie is op de tweede verdieping. Het pand is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en met de metro (5 minuten lopen van metrostation Zuidplein).

Met de auto
De vestiging is goed bereikbaar met de auto. De vestiging ligt op 1 minuut rijden van de snelweg. Voor de gehele Rotterdam-Rijnmond regio is het Verzamelgebouw Zuid op de Strevelsweg 700-213 zeer goed bereikbaar. Voor de hoofdingang is bijna altijd voldoende parkeerplek, maar houd er wel rekening mee dat het betaald parkeren is.

Lichamelijk beperkten
Er is zowel een trap als een lift aanwezig in het pand. Wij stimuleren mensen om met de trap te gaan, maar mocht u de lift willen gebruiken, kunt u een van de drie liften gebruiken om de tweede verdieping te bereiken. Onze locatie is verder geheel toegankelijk voor mensen met lichamelijke (loop-)beperkingen. Zo is onder andere gelet op extra brede gangen en deurdoorgangen, die rolstoel-geschikt zijn.

Adres: Strevelsweg 700-213, 3083 AS Rotterdam

Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595WP Den Haag

Verzuim


KeuringenOfferte aanvragen? Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op