Locatie Utrecht

Veel van onze klanten zitten in Utrecht. Dat is niet gek, gezien de hoeveelheid bedrijven die de domstad huisvest. In Utrecht heeft Mepros Arbodienst voornamelijk klanten uit de dienstensector. Hier zijn onze Utrechtse collega's dan ook gespecialiseerd in. De dienstensector brengt een heel andere dynamiek met zich mee qua arbo dienstverlening dan bijvoorbeeld utiliteit. Onze collega's hebben zich de afgelopen jaren toegespitst op het ontwikkelen van methoden om werkvermogen effectief te verhogen, zonder te vervallen in saaie jaren 80 dogma's. Dit werkt goed. Inmiddels is Utrecht één van de belangrijke markten voor ons.

De activiteiten

In Utrecht voert onze arbodienst begeleiding van Ziekteverzuim uit. Onze collega Erna van Dijk is onze bedrijfsarts voor deze regio. Zij heeft veel ervaring met de stad en heeft veel ervaring met moeilijke verzuim gevallen. Haar kennis en expertise wordt door de aangesloten ondernemingen en instituties zeer gewaardeerd.

Tevens hebben wij een locatie Keuringsinstituut gevestigd in Utrecht. Hier voeren wij veel specialistische keuringen uit, waarbij de taxikeuring erg populair is. Ook asbest-, bodemsanering-, offshore en andere CBR-keuringen worden hier uitgevoerd, bijvoorbeeld voor het Groot Rijbewijs. Voor meer informatie kunt u kijken bij Keuringen. Er zijn mogelijkheden tot het uitvoeren van medische keuringen. Voor het inplannen van medische keuringen, kunt u altijd contact opnemen met ons via contact.

De vestiging

Mepros maakt gebruikt van diverse vestigingen rondom Utrecht. Hieronder vallen ook kantoren in Utrecht Papendorp en Utrecht Rijnsweerd. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn onze locaties goed bereikbaar.

Als voorbeeld: Utrecht Rijnsweerd Noord, Zen Building Adres: Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht

Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht

Verzuim


KeuringenOfferte aanvragen? Afspraak maken?

Neem dan contact met ons op