Onze visie

Gecertificeerde arbodienst

Mepros is sinds 03-03-2017 een gecertificeerde arbodienst.
Mepros is ISO 9001:2008 en ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Onze kerndeskundigen beschikken over geldige registraties als bedrijfsarts, arbeids- en organisatiedeskundige, arbeidshygiënist en veiligheidskundige.

☑️ Gecertificeerde Arbodienst Certificaat nodig? Download hier
☑️ ISO 9001:2008
☑️ ISO 9001:2015 Certificaat nodig? Download hier

☑️ BIG geregistreerde bedrijfsartsen
☑️ gecertificeerde arbeids-en organisatiedeskundige
☑️ gecertificeerde veiligheidskundige
☑️ gecertificeerde arbeidshygiënist

☑️ ISO 270001 automatiseringssysteem

Mepros heeft een genuanceerde visie op het rendement van arbozorg: het personeel van een organisatie is niet alleen de grootste kostenpost van een onderneming, de medewerkers moeten ook worden gezien als belangrijkste kapitaal van een onderneming. Juiste investering in goede arbeidsomstandigheden, ergonomie en welzijn van het personeel zal het rendement van de organisatie ten goede komen. Dit geldt voor zowel preventieve maatregelen van bedrijfsgezondheidszorg als ook voor de aandacht gericht op de verzuimende medewerkers in een organisatie.

De bedrijfsarts is centrale aanspreekpartner

De structuur van onze organisatie is derhalve ook aangepast aan deze visie. Binnen onze organisatie staan de bedrijfsartsen centraal. Het zijn ook de belangrijkste adviseurs voor de bij ons aangesloten ondernemingen. Onze bedrijfsartsen zijn gespecialiseerd in adviezen op organisatie niveau en doen niet alleen de spreekuren voor de individuele medewerkers. Onze bedrijfsartsen worden ondersteund door een team. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in ergonomische aspecten en nemen ook een rol op zich in de begeleiding van zieke medewerkers.

Zin in een vrijblijvend kopje koffie om te kijken hoe we uw organisatie kunnen helpen? Neem contact op.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl