Onze locaties

Een regionaal bedrijf met meerdere locaties in de Randstad

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam en wij hebben een vaste spreekuurlocatie in Breda.

Rotterdam (Verzuim & keuringen):

Mepros-Rotterdam-Zuidplein

Dit is onze hoofdlocatie. Hier worden verzuimgesprekken gevoerd en vinden medische keuringen plaats. Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping van Verzamelgebouw Zuid naast een afdeling van het Ikazia Ziekenhuis. De locatie is 2 minuten rijden van de snelweg en metrostation Zuidplein is op loopafstand. Het adres is: Strevelsweg 700-213,

Breda (spreekuurlocatie):

Wij zijn gevestigd aan de Charles Petitweg 37-A9 in Breda. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bereikbaarheid

Al onze spreekuur- en keuringslocaties zijn goed bereikbaar met de auto en het ov. Ook zijn alle locaties toegankelijk voor minder validen.

Groepskeuringen op locatie door heel Nederland

Naast de keuringen die we in Rotterdam en Breda op onze locaties uitvoeren, doen we ook keuringen bij jullie op locatie! Jullie voordelen:

  • Tijdswinst en kostenbesparing, omdat medewerkers niet hoeven te reizen;
  • Minder Co2-uitstoot, dankzij het afgenomen aantal reisbewegingen.
Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl