Onze locaties

Een regionaal bedrijf met meerdere locaties in de Randstad.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam en wij hebben een vaste spreekuur- en keuringslocatie in Breda. Daarnaast doen wij spreekuren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Groepskeuringen op locatie door heel Nederland

Voor onze klanten biedt zorgt dit voor:

  • Tijdswinst en dus kostenbesparing, omdat medewerkers niet hoeven te reizen;
  • Betere duurzaamheid, omdat er niet allemaal individuele reisbewegingen plaatsvinden;

Rotterdam

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Rotterdam aan het Zuidplein. Hier worden verzuimgesprekken gevoerd en medische (beroeps-) keuringen.

Het adres is Strevelsweg 700-213 op het tweede verdieping van het Verzamelgebouw Zuid, op naast een afdeling van het Ikazia Ziekenhuis.

Deze locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en met de metro (metrostation Zuidplein op loopafstand). Er is zowel een trap als een lift aanwezig, en het kantoor is geheel toegankelijk voor mensen met lichamelijke (loop-) beperkingen.

Mepros-Rotterdam-Zuidplein

Breda

Wij zijn gevestigd aan de Charles Petitweg 37-A9 in Breda. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en de locatie is geschikt voor minder validen.

In Breda houden we verzuimgesprekken en worden medische (beroeps-) keuringen uitgevoerd.

Spreekuurlocaties

In diverse plaatsen in Nederland hebben we spreekuurlocaties, waar verzuimgesprekken plaatsvinden maar geen medische keuringen worden uitgevoerd. Deze bevinden zich in Amsterdam Sloterdijk, Schiphol, Utrecht en Den Haag.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl