Onze visie

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming.

Mepros heeft een genuanceerde visie op het rendement van arbozorg: Het personeel van een organisatie is niet alleen de grootste kostenpost van een onderneming, de medewerkers moeten ook worden gezien als belangrijkste kapitaal van een onderneming. Juiste investering in goede arbeidsomstandigheden, ergonomie en welzijn van het personeel zal het rendement van de organisatie ten goede komen. Dit geldt voor zowel preventieve maatregelen van bedrijfsgezondheidszorg als ook voor de aandacht gericht op de verzuimende medewerkers in een organisatie.

De bedrijfsarts is centrale aanspreekpartner

De structuur van onze organisatie is derhalve ook aangepast aan deze visie. Binnen onze organisatie staan de bedrijfsartsen centraal. Het zijn ook de belangrijkste adviseurs voor de bij ons aangesloten ondernemingen. Onze bedrijfsartsen zijn gespecialiseerd in adviezen op organisatie niveau en doen niet alleen de spreekuren voor de individuele medewerkers. Onze bedrijfsartsen worden ondersteund door een team. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in ergonomische aspecten en nemen ook een rol op zich in de begeleiding van zieke medewerkers.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl