Onze tarieven

Al 20 jaar eerlijke tarieven

Als familiebedrijf zijn we gefocust op de lange termijn. We zijn niet op zoek naar een ‘quick win’ en willen duurzame partnerschappen opbouwen met onze klanten. Daarom hebben we sinds dag één als beleid om eerlijke, scherpe tarieven te hanteren. We werken met een vaste winstmarge op onze dienstverlening, waar we op aansturen; mochten we hierop overhouden verlagen we het hierop volgende jaar onze prijzen.

Dit beleid past omdat wij als arbodienst in een bijzondere positie zitten: we worden ingehuurd en betaald door de werkgever, maar de werknemer is de voornaamste gebruiker van onze dienstverlening. Gegeven deze complexe situatie vinden wij het verstandig om zo transparant mogelijk te zijn over onze tarieven. Zie hier de tarieven en pakketten 2024. Meer informatie over onze Diensten, Werkwijze en Voorwaarden staan in onze Mepros Informatiemap.

Zijn er naar aanleiding van deze informatie nog vragen, of wilt u gewoon een kop koffie drinken? Neem dan contact met ons op.

De bedrijfsarts is centrale aanspreekpartner

De structuur van onze organisatie is derhalve ook aangepast aan deze visie. Binnen onze organisatie staan de bedrijfsartsen centraal. Het zijn ook de belangrijkste adviseurs voor de bij ons aangesloten ondernemingen. Onze bedrijfsartsen zijn gespecialiseerd in adviezen op organisatie niveau en doen niet alleen de spreekuren voor de individuele medewerkers. Onze bedrijfsartsen worden ondersteund door een team. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in ergonomische aspecten en nemen ook een rol op zich in de begeleiding van zieke medewerkers.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl