Onze vacatures en stages

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf

Vitaliteit is onze passie. Dit proberen we iedere dag bij onze klanten te verbeteren, maar natuurlijk ook binnen ons eigen bedrijf! Iedereen krijgt bij Mepros de vrijheid om zichzelf te zijn en iedere dag een beetje beter te worden. Zo proberen we elkaar op een positieve manier te stimuleren en ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt!

Vacature Manager Arbeid & Gezondheid met doorgroeikans in Rotterdam (24-40 uur)

Ben jij een HRM professional (in spé) die graag de regie in handen houdt en word jij enthousiast van het werken in de arbo-sector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een getalenteerde Manager Arbeid & Gezondheid. Lees meer.

Vacature doktersassistente, 16-24 uur per week

Ben jij een assertieve en enthousiaste Doktersassistente die het leuk vindt om in een divers team te werken waarin iedereen informeel met elkaar omgaat? En heb jij tussen de 0 en 6 jaar ervaring als Doktersassistent(e)? Dan nodigen we graag uit voor een kennismakingsgesprek! Wie weet ben je binnenkort onderdeel van ons gezellige team! Lees meer.

Stage Doktersassistente (in opleiding), 16-24 uur per week

Ben jij een proactieve, enthousiaste en leergierige scholier die momenteel bezig is met de opleiding tot Doktersassistente? Perfect, dan nodigen we graag uit om stage te komen lopen bij Mepros! 🙂 Lees meer.

Stage Coassistent, 16-40 uur per week

In samenwerking met het LUMC biedt Mepros de ruimte om voor een periode van 3 weken stage te komen lopen bij ons. We hebben ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van coassistenten en zijn alle benodigde accreditaties van diverse UMC’s. Lees meer.

Wil je solliciteren?

Hartstikke leuk! Dit proces ziet er als volgt uit:

  1. Stuur een mailtje naar hr@mepros.nl met je CV en beantwoordt in deze mail de volgende vragen:
    Waarom wil je stage komen lopen bij Mepros?
    Wat kun je al en op welke gebieden wil je jezelf verder ontwikkelen?
    Wat heb je nodig om ervoor te zorgen dat de stageperiode voor jou een succes wordt?
  2. Kennismakingsgesprek. We nodigen je bij ons op kantoor uit om je te leren kennen en een beeld te geven bij ons en Mepros als bedrijf. Tijdens dit gesprek proberen we je meer te vertellen over de werkzaamheden, wat wij nodig hebben van je en wat we je kunnen bieden. Ook kijken we samen of we denken dat dit werk bij jou en jouw achtergrond past.
  3. Bij vacatures doen we een tweede, inhoudelijk gesprek (niet bij stages). Na het kennismakingsgesprek heb je een goed beeld van hoe de functie eruit ziet, maar waarschijnlijk heb je nog met een paar vragen zit. Hier is uitgebreid ruimte voor tijdens het tweede gesprek. Ditzelfde geldt natuurlijk voor ons. Daarom gebruiken we het tweede gesprek om meer op de inhoud in te zoomen.
  4. Aanbod. We doen je een officieel aanbod. Als je hiermee akkoord bent, maken we afspraken over wanneer je begint en alles wat hierbij komt kijken. Uiteraard geven we je een rondleiding en stellen we je voor aan het team.
Vragen of een afspraak maken

Solliciteer of plan een kennismakingsgesprek in

Wil je ook ervaren wat het inhoudt om bij Mepros te werken, of heb je behoefte om eerst een koffietje te drinken ter oriëntatie?

Stuur dan een mailtje naar hr@mepros.nl! Wellicht maak jij binnenkort onderdeel uit van ons bedrijf! 😉

hr@mepros.nl