Onze vacatures en stages

Stage Coassistent, 16-40 uur per week

In samenwerking met het LUMC biedt Mepros de ruimte om voor een periode van 3 weken stage te komen lopen bij ons. Dus ben jij een proactieve, enthousiaste en leergierige student Geneeskunde? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren en wellicht loop jij binnenkort een Coassistentschap bij Mepros.

Wie ben jij (idealiter)?

 • Iemand die op dit moment bezig is met de opleiding Geneeskunde bij een universiteit;
 • Een enthousiast persoon die graag meer wil leren over onze activiteiten en ons bedrijf, initiatiefrijk is en een echte ‘teamplayer’ is;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk (harde eis);
 • Beschikbaar om te werken tijdens de schoolvakanties van je opleidingsplek.

Wat doet Mepros?

Vitaliteit is onze passie. Dit proberen we iedere dag bij onze klanten te verbeteren, maar natuurlijk ook binnen ons eigen bedrijf! Iedereen krijgt bij Mepros de vrijheid om zichzelf te zijn en iedere dag een beetje beter te worden. Zo proberen we elkaar op een positieve manier te stimuleren en ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt!

Als arbodienst helpen wij bedrijven om hun medewerkers zo fit en vitaal mogelijk te houden. Dit doen we door services te verlenen die gericht zijn op preventie van ziekteverzuim (zoals medische keuringen), maar we begeleiden daarnaast ook zieke medewerkers. Hierdoor is ons takenpakket erg breed en leer je veel over alle activiteiten die een arbodienst uitvoert.

Wat ga jij doen tijdens je stage?

 • Iemand die op dit moment bezig is met de opleiding Geneeskunde bij een universiteit;
 • Een enthousiast persoon die graag meer wil leren over onze activiteiten en ons bedrijf, initiatiefrijk is en een echte ‘teamplayer’ is;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Beschikbaarheid om te werken tijdens de schoolvakanties. We zijn een bedrijf en geen school, dus net als iedereen bij Mepros ben je niet automatisch elke schoolvakantie vrij.

 

Wil je een Coassistentschap bij ons lopen?

Leuk! Stuur dan even een mailtje naar stages@mepros.nl en wellicht ben je binnenkort wel actief binnen ons leuke team.

Het proces ziet er als volgt uit:

 1. Stuur een mailtje naar stages@mepros.nl met je CV en beantwoordt in deze mail de volgende vragen:
  Waarom wil je stage komen lopen bij Mepros?
  Wat kun je al en op welke gebieden wil je jezelf verder ontwikkelen?
  Wat heb je nodig om ervoor te zorgen dat de stageperiode voor jou een succes wordt?
 2. Kennismakingsgesprek. We nodigen je bij ons op kantoor uit om je te leren kennen en een beeld te geven bij ons en Mepros als bedrijf. Tijdens dit gesprek proberen we je meer te vertellen over de werkzaamheden, wat wij nodig hebben van je en wat we je kunnen bieden.
 3. Stage-aanbod en afspraken maken over wanneer je begint, hoe lang je blijft en alles wat hierbij komt kijken. Uiteraard geven we je een rondleiding en stellen we je voor aan het team.
Vragen of een afspraak maken

Solliciteer of plan een kennismakingsgesprek in

Wil je ook ervaren wat het inhoudt om bij Mepros te werken, of heb je behoefte om eerst een koffietje te drinken ter oriëntatie? Stuur dan een mailtje! 😉

stages@mepros.nl