Wij helpen je graag verder

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor antwoorden op de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Verzuim

Absoluut, we kennen onze klanten graag goed dus komen graag langs voor een kennismaking. Vul hiervoor het contactformulier in of bel ons via 085-8771320.

Ja! Helaas zien we psychische klachten vaak terugkomen. We hebben goede ervaring met doorverwijzen naar één van onze partners die zich puur richt op psychische ondersteuning en een sterk track-record heeft met het behalen van resultaten.

Allereerst moet de medewerker zich ziekmelden bij de leidinggevende. Hierna moet de leidinggevende de medewerker als ziek registreren in het verzuimregistratiesysteem Verzuimignaal. Mocht de leidinggevende niet precies op de hoogte zijn van de afspraken met Mepros inzake verzuimbegeleiding, neem dan contact op met de eigen HR-afdeling of met onze servicedesk via 085-8771320.

Ja, vanaf 50 medewerkers kunnen wij een maatwerk abonnement leveren. Bij een maatwerk abonnement, kan de klant precies zelf kiezen wat zij wil, zolang de dienstverlening ‘Poortwachter-proof’ blijft.

Om de probleemanalyse bij zes weken op tijd te kunnen maken, adviseren wij de ziekmelding wel uiterlijk op de 25e ziektedag ingevoerd te hebben. Wanneer u gebruik maakt van ons automatiseringssysteem kunnen wij zien wat u doet en kunt u gericht aansturen. Neem contact op voor meer info of kijk even bij verzuim we allemaal aanbieden.

Geregistreerde bedrijfsartsen hebben een wettelijk doorverwijzingsrecht. Bedrijfsartsen hebben via beroepsvereniging NVAB besloten om alleen door te verwijzen bij werk-gerelateerde aandoeningen. Hiervoor moet een bijzondere procedure worden gevolgd waarbij de huisarts van de werknemer wordt ingelicht. Het doorverwijzingsrecht geldt niet alleen voor specialisten, maar het is ook van toepassing op diagnostisch onderzoek.

Keuringen

Absoluut, vanaf 8 keuringen komen we naar jullie toe, zo nodig op zaterdag. Dit is bijna altijd binnen vier weken in te plannen. Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 085-8771320 voor meer informatie.

Alleen bij grotere pakketten keuringen doen we dit, omdat dit onze efficiëntie kan verhogen. Neem contact op voor meer info of kijk eerst welke keuringen we allemaal aanbieden.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl