Verzuim

Welkom bij Mepros, dé partner voor verzuimbegeleiding! Wij (i) garanderen goede zorg voor de werknemer bij niet te voorkomen ziekteverzuim, maar (ii) helpen bij het voorkomen en verminderen van onnodig ziekteverzuim. Hierdoor besparen we kosten voor werkgevers, en zorgen we dat werknemers gezond en gemotiveerd blijven.

Hoe verschillen wij van andere arbodiensten?

  1. Wij zijn een full-service arbodienst die gerund wordt door een ondernemersfamilie, waarbij passie voor de bedrijfsgeneeskunde en deskundigheid centraal staan
  2. Wij garanderen hoogwaardige zorg sinds 2003. In onze geschiedenis is er nog nooit een klant veroordeeld tot een UWV-sanctie na het opvolgen van Mepros-advies.
  3. Wij garanderen snelheid en flexibiliteit. Waar u bij de meeste grote arbodiensten maanden moet wachten tot een afspraak, kunt u binnen 2 weken bij ons terecht.

Wat bieden wij aan?

Hoogwaardige zorg voor de werknemer en ontzorging van de werkgever. Onze deskundige professionals staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het verzuimproces. Vanaf het moment dat een werknemer zich ziekmeldt tot aan de re-integratie, ondersteunen wij u bij alle stappen. Onze aanpak is persoonlijk, praktisch en gericht op een duurzame oplossing.

Onze belangrijkste diensten zijn:
  • Verzuimbegeleiding: Onze professionals begeleiden uw werknemer tijdens het verzuimproces en werken samen met de bedrijfsarts en andere betrokken partijen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.
  • Casemanagement: Onze verzuimmanagers zijn uw vaste aanspreekpunt bij ziekteverzuim en zorgen voor een efficiënte en effectieve aanpak van het verzuimproces. Zij werken samen met u aan een duurzame oplossing.
  • Preventie: Onze preventiemedewerkers helpen u bij het voorkomen van ziekteverzuim door het in kaart brengen van de risico's binnen uw organisatie en het adviseren over gezondheidsbevordering en ergonomie
Wij geloven dat een persoonlijke en oprechte benadering bijdraagt aan een succesvolle re-integratie. Onze professionals zijn deskundig en betrokken en zorgen voor een passende aanpak voor uw werknemer en organisatie.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over verzuimbegeleiding? Neem dan contact met ons op. Zoals gezegd, wij staan altijd binnen twee weken voor u klaar!