Bedrijfsarts op locatie

Veel grote bedrijven hebben alle faciliteiten en mogelijkheden in huis om zelf goede arbeidsomstandigheden te organiseren en de verzuimbegeleiding professioneel te structureren. De bedrijfsarts biedt echter een expertise die alleen de hele grote organisaties zelf willen of kunnen aantrekken. Voor organisaties, die hele dagen of dagdelen bedrijfsarts nodig hebben, is het wellicht zinvol om contact met ons op te nemen. Het voordeel van een bedrijfsarts op locatie is duidelijk. De bedrijfsarts is bij u in het gebouw, waardoor de werkenden gemakkelijker heen en weer kunnen, de zieken komen weer eens op de werkplek in plaats van op afstand bij de arbodienst, de lijnen worden korter en het is goedkoper. Als de bedrijfslocatie voor uitzonderlijke situaties nu niet zo geschikt blijkt, dan kan er altijd een afspraak op een van onze locaties worden gemaakt.

Idealiter, maakt u hierbij ook gebruik van ons automatiseringssysteem. Voor leidinggevenden maken wij machtigingen om in de dossiers van hun afdeling te werken. De afdeling personeelszaken en directie krijgt machtigingen voor alle afdelingen. Zo kunnen de leidinggevenden een actievere rol bij de begeleiding van zieke medewerkers op zich nemen. De afdeling personeelszaken en bedrijfsarts kunnen het begeleidingsproces coachen en bijsturen. De bedrijfsarts wordt op deze manier erg efficiënt ingezet.

Diverse andere expertises van Mepros komen ook op locatie. Voor meer informatie over bedrijfsarts of andere professionals op uw bedrijfslocatie verzoeken wij u contact met ons opnemen.

Vergelijk Maatwerk op Bedrijfslocatie met andere aansluitvormen van verzuimbegeleiding:

Aanvullende Services: