Verzuimabonnement afsluiten

Correcte verzuimbegeleiding met een vakkundige aanpak is erg belangrijk bij het snel weer aan het werk krijgen van uw medewerkers of collega's. Mepros biedt verschillende verzuimabonnementen. Afhankelijk van uw organisatie en de hoeveelheid risico die u gedekt wilt hebben, kunt u een geschikt abonnement kiezen.

Eigen Regie Maatwerk

Het Eigen Regie Maatwerk-abonnement is vooral geschikt voor bedrijven die veel zelf doen en mogelijkerwijs een eigen HR-afdeling hebben met kennis op het gebied van arbeid en ziekteverzuim. Bij dit abonnement komen wij indien nodig in actie en hiervoor gelden onze tarieven.
Direct afsluiten

Volledig abonnement

Het Volledig abonnement is het meest gekozen abonnement. Hier komt Mepros in actie op het moment dat er een zieke is. Veel van de standaard acties bij een verzuimgeval zitten bij het abonnement in.
Direct afsluiten

Verzuim Volume abonnement

Wilt u niet de hoofdprijs betalen voor service waarvan u geen gebruik gaat maken? Het Verzuim Volume abonnement is een geschikt contract voor bedrijven met een laag verwacht verzuim. Onder de 3,5 procent ziekteverzuim is dit type abonnement het meest voordelig.
Direct afsluiten