Volledig abonnement

Tarief Verzuimbegeleiding Onafhankelijk van Hoogte Verzuim

Bij het volledige abonnement verzuimbegeleiding zijn alle noodzakelijke begeleidingskosten van het verzuim inbegrepen. Het maakt niet uit of uw verzuim hoog is of laag is. Wij bieden altijd verzuimbegeleiding van hoge kwaliteit. Alle spreekuren vanaf de tweede ziekteweek en sociaal medisch overleg zijn in de abonnementsprijs inbegrepen, ook als het verzuim twee of zelfs drie jaar duurt. Een overzicht van onze services voor het volledige abonnement vindt u op services voor abonnementen verzuimbegeleiding.

Niet inbegrepen in het volledige abonnement zijn alleen de formulieren voor het UWV, de services die op uw verzoek in de eerste ziekteweek plaats vinden en het case management, dat wij in overleg voor u kunnen uitvoeren.

Kostenplafond

Het voordeel van het volledige abonnement is dat er een plafond is aan de begeleidingskosten. De kosten zijn niet afhankelijk van de duur van het verzuim of de hoogte van het verzuimpercentage.

Tarief Volledige Abonnement

Het tarief in 2021 van het volledige abonnement is € 115,25 per medewerker per jaar. Hiervoor moet u wel alle medewerkers invoeren.

Vergelijk het verzuimvolume abonnement met ander aansluitvormen van verzuimbegeleiding:

Aanvullende Services: