Verzuimbegeleiding

Experts in verzuimbegeleiding die altijd binnen één dag tijd heeft voor overleg

Welkom bij Mepros, dé partner voor verzuimbegeleiding! Wij (i) garanderen goede zorg voor de werknemer bij niet te voorkomen ziekteverzuim, maar (ii) helpen bij het voorkomen en verminderen van onnodig ziekteverzuim. Hierdoor besparen we kosten voor werkgevers, en zorgen we dat werknemers gezond en gemotiveerd blijven.

Hoe verschillen wij van andere arbodiensten?

  1. Wij zijn een full-service arbodienst die gerund wordt door een ondernemersfamilie, waarbij passie voor de bedrijfsgeneeskunde en deskundigheid centraal staan
  2. Wij garanderen hoogwaardige zorg sinds 2003. In onze geschiedenis is er nog nooit een klant veroordeeld tot een UWV-sanctie na het opvolgen van Mepros-advies.
  3. Wij garanderen snelheid en flexibiliteit. Waar u bij de meeste grote arbodiensten maanden moet wachten tot een afspraak, kunt u binnen 2 weken bij ons terecht.

Wat bieden wij aan?

Hoogwaardige zorg voor de werknemer en ontzorging van de werkgever. Onze deskundige professionals staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het verzuimproces. Vanaf het moment dat een werknemer zich ziekmeldt tot aan de re-integratie, ondersteunen wij u bij alle stappen. Onze aanpak is persoonlijk, praktisch en gericht op een duurzame oplossing.

Onze belangrijkste diensten zijn:

  • Verzuimbegeleiding: Onze professionals begeleiden uw werknemer tijdens het verzuimproces en werken samen met de bedrijfsarts en andere betrokken partijen om uw werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.
  • Casemanagement: Onze verzuimmanagers zijn uw vaste aanspreekpunt bij ziekteverzuim en zorgen voor een efficiënte en effectieve aanpak van het verzuimproces. Zij werken samen met u aan een duurzame oplossing.
  • Preventie: Onze preventiemedewerkers helpen u bij het voorkomen van ziekteverzuim door het in kaart brengen van de risico’s binnen uw organisatie en het adviseren over gezondheidsbevordering en ergonomie

Wij geloven dat een persoonlijke en oprechte benadering bijdraagt aan een succesvolle re-integratie. Onze professionals zijn deskundig en betrokken en zorgen voor een passende aanpak voor uw werknemer en organisatie.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over verzuimbegeleiding? Neem dan contact met ons op. Zoals gezegd, wij staan altijd binnen twee weken voor u klaar!

Mepros heeft een genuanceerde visie op het rendement van arbozorg: werknemers moeten worden gezien als belangrijkste kapitaal van een onderneming. De juiste investering in goede arbeidsomstandigheden, ergonomie en welzijn van het personeel zal het rendement van de organisatie ten goede komen. Dit hoeft geen honderden euro’s per medewerker per jaar te kosten, zolang de juiste partner geselecteerd wordt. Dit geldt voor zowel preventieve maatregelen van bedrijfsgezondheidszorg als ook voor de aandacht gericht op de verzuimende medewerkers in een organisatie.

Lees meer over onze verzuimabonnementen of neem direct contact op voor een vrijblijvend kopje koffie.

Vragen of een afspraak maken

Neem contact op met Mepros

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

085 – 877 13 20info@mepros.nl