Mepros BGD in Rijswijk

Arbodienst Rijswijk

Mepros Bedrijfsgezondheidsdienst heeft ook een locatie in Rijswijk. Wij hebben een heel mooi kantoor gelegen in het Business Center Broekpolder. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van het oude centrum van Rijswijk, dichtbij het Centraal Station. Ons kantoor is goed te bereiken via auto, bus, tram en trein.

Met de trein, bus of tram:
Vanaf Den Haag Centraal Station of Holland Spoor: Neem tramlijn 1:, Tram 1 richting Delft, Sla af bij Broekpolder. Steek de tramrails over en volg het fietspad naar de Madame Curielaan, Sla bij de bocht rechtsaf, U bent nu in de Einsteinlaan. Boven aan het gebouw ziet u een afbeelding van de grote olifant. U kunt ook et Tramlijn 15 richting Nootdorp. Sla af bij Broekpolder. Steek de weg over (zorg dat u de PTT blijft zien). Dit is de Madame Curielaan; u bereikt de Einsteinlaan vanzelf. U ziet nu een groot gebouw. Boven aan het gebouw ziet u een afbeelding van de grote olifant.

Met de auto:
Als u via de snelweg Amsterdam A4 aan komt aanrijden: Volg in Den Haag bij het Prins Clausplein de richting A4 Rijswijk/Den Haag Zuid. Neem afslag 9 Broekpolder. Sla rechtsaf bij de verkeerslichten. Sla bij het eerste verkeerslicht linksaf (richting Broekpolder). Sla bij het eerste verkeerslicht opnieuw linksaf, dit is de Madame Curielaan. Als u met de bocht mee naar rechts gaat, bent u op de Einsteinlaan. Boven aan het gebouw ziet u een afbeelding van de grote olifant.

Als u via de snelweg Utrecht A12 aan komt aanrijden: Als u Den Haag nadert volgt u de richting A4 Rijswijk. Volg in Den Haag op het Prins Clausplein de richting A4 Rijswijk/Den Haag Zuid. Volg dan de omschrijving vanuit Amsterdam boven.

Als u via de snelweg Den Haag A12 aan komt aanrijden: Vanuit de stad (Utrechtsebaan) volgt u de richting A4 Rijswijk/Rotterdam. Houd links aan om de richting A4 Rijswijk/Den Haag Zuid te volgen. Neem afslag 9 Broekpolder. Volg dan de omschrijving vanuit Amsterdam boven.

Als u via de snelweg Rotterdam A13 aan komt aanrijden: Volg de richting Den Haag. Neem afslag 7 Rijswijk/Den Haag Zuid (A4). Sla bij het derde verkeerslicht linksaf (richting Broekpolder). Sla bij het eerste verkeerslicht opnieuw linksaf. Dit is de Madame Curielaan. De Einsteinlaan volgt direct na de Madame Curielaan.


embed google map with embedgooglemap.net